Her på min blog viser jeg så også lige mit første nyhedsbrev.
ENDELIG….og UNDSKYLD.
Så fik jeg endelig lært at lave et nyhedsbrev.
Kender I det med, at ting/opgaver man ikke lige ved hvordan man skal gribe an, udskydes og skubbes foran sig?
Sådan har jeg haft det med nyhedsbrevet. MEN, nu har jeg været på skrivekursus og jeg er ved at lære det tekniske omkring Mailchimp.
SÅ, her har du altså vores første nyhedsbrev og undskyld den lange ventetid.
“Vi håber I har nydt julen og har fået en god start på det nye år.
Her får vi tiden til at gå med at kitte og male vinduer.
Vi får lagt nye gulve i nogle af værelserne og malet enkelte lofter.
Jeg er ved at lave min første portion hjemmelavet yoghurt og krydser fingre for at det bliver en succes, så jeg kan forkæle jer med den til sommer.
Derfor vil jeg nu give jer opskriften på min hjemmelavede mysli, så vi sammen kan tænke på en skøn sommer her i den blæsende, kolde tid.”
Mysli – med daggammelt rugbrød, for at stoppe madspild.
1 humpel rugbrød på ca.10 cm.
3 håndfulde havregryn
3 håndfulde kokosmel
1 håndfulde kerner/frø
2 håndfulde nødder/mandler
3/4 dl honning
1 dl rapsolie
Kør rugbrøddet igennem en minihakker.
Hak nødderne/mandlerne groft.
Bland alle ingredienserne sammen og spred et tyndt lag ud på bageplader.
Bag 10 minutter ved 170 c, rør rundt og bag i yderligere 10 minutter.
Lad køle af og hæld i lufttæt beholder (kan holde i ca.1 uge) eller frys ned i portioner.